Далибор Јевтић: Трифуновић, добар и храбар сарадник

Министарство за заједнице и повратак упутило је изразе најдубљег саучешћа породици преминулог Милорада Трифуновића и Удружењу породица киднапованих и несталих лица.

„Дубоко ме је ражалостила вест о смрти Милорада Трифуновића, координатора Удружења породица киднапованих и несталих на Косову. Господин Трифуновић је био добар и храбар сарадник, човек изузетних врлина и моралних вредности кога нада у боље сутра и тријумф правде и истине никада није напустила и поред породичне трагедије и патње за киднапованим братом“, наводи се у саопшту министра Далибора Јевтића.

Додаје се да је Трифуновић био увек искрен, истрајан и пожртвован у праведној борби за откривање свих злочина, а поготово истине о несталим и киднапованим Србима на Косову.

„Милорад Трифуновић је нажалост изгубио битку против опаке болести и то је велики губитак за све људе добре воље којима је стало до истине, правде, помирења и суживота на Косову. У име Министарства за заједнице и повратак на Косову и у своје лично име, упућујем изразе најдубљег саучешћа породици  Милорада Трифуновића и Удружењу породица киднапованих и несталих на Косову“, наведено је у саопштењу Министарства за повратак и заједнице.

Повезани чланци

Back to top button