ГИ “За слободу правду и опстанак” : Због пандемије али и претњи грађанима кампању радимо „од врата до врата“ и разговором „у четири ока“ са бирачима

Носилац листе Грађанска инцијатива “За слободу правду и опстанак” Милан Дабић каже да је овај политички субјект данас започео политичку кампању за предстојеће ванредне парламетнарне изборе на Косову те да ће она бити организована по прицнпу од врата до врата и разговором у четири ока са потенцијалним бирачима.

Дабић наводи да су се на овај корак одлучили не, само због околност због вируса ковид 19 и забране окупљања, већ због тога да своје бираче не би излагали, како је нагласио, опасности да буду застрашивани и шиканирани од стране Српске листе.

“Наша кампања ће се заснивати од “куће до куће” разговором и успостављењем добре комуникације али и разменом мишљења у четири ока. Пракса говори да у последњих седам до осам годнина политички и демократски фер изборни процеса не постоји, тако да мислим да га неће и сада бити”, оцењује Дабић.

Тврди да се проблеми сваког дана нагомилавају и не решавају, те да се нажалост тај тренд наставља.

“Наши гласачи скоро деценију нису слободни у самосталном одлучивању. Гласови се дају људима који нису из наших крајева и 90 посто листе која представља српску популацију чине кандидати који су грађанима јужно од Ибра потпуно непознати”, каже Дабић.

Грађанима поручује да 14. фебруара слободно, сви изадју и достојанствено гласају за свој завичај и просперитет своје породице.

Повезани чланци

Back to top button