Још један крвави пир у Србији: Осам мртвих, више од 10 рањених, за убицом трага 600 припадника специјалних јединица

Осам особа је убијено, а више од 10 рањено у пуцњави код Младеновца, пошто је на њих нападач пуцао из аутоматског наоружања. За нападачем трага око 600 припадника специјалних јединица.

Пут на излазу из села Мало Орашје према Дубони је блокиран. Министар унутраших послова више се не налази у центру села Дубона, где су и страдали полицајац ван дужности и његова сестра.

Припадници Специјалне антитерористичке јединице и интервентне бригада полиције претражују викендицу по викендицу на подручју три младеновачка села, јавља РТС.

Рањени збринути у КЦ Србија, КБЦ „Драгиша Мишовић“ и смедеревској болници. Повређени у ноћашњој пуцњави у Младеновцу збеинути су у више болница у београду и Смедереву. 

Две теже повређене особе старе 21 и 23 године довезене су у КБЦ Драгиша Мишовић где су оперисане али су и даље животно угрожене.

Током ноћи повређени су довезени и у Ургентни центар КЦС и у болницу „Свети Лука“ у Смедереву, где је рађена тријажа према степену повреда. У смедеревску општу болницу „Свети Лука“ током ноћи је примљено десет особа, четири особе су преминуле, три особе су траспортоване даље за Београд, а три су оперисане и налазе се у стабилном стању.

Осморо рањених који су хоспитализовани у Ургентом центру су стабилно.

Како РТС незванично сазнаје, у возилу се налазио сам нападач. Током ноћи су се појавиле информације да су се у колима одакле је изашао нападач и започео крвави пир налазиле још две особе.

Репортер РТС-а је разговарао са мештамина Дубоне. Једна старија особа која је кренула на пијацу у Београд му је рекла да је чула пуцњаву и да је целу ноћ провела са секиром у руци.

Друга мештанка је изјавила за РТС да је чула пуцњаву, али да је помислила да је реч о ватромету.

(РТС)

Повезани чланци

Back to top button