Министарство за заједнице и повратак помаже опремање Спортске хале у Северној Митровици

Министар за заједнице и повратак Горан Ракић и градоначелник Општине Северна Митровица Милан Радојевић потписали су меморандум којим се министарство на чијем је челу Ракић обавезује да ће финансирати опремање теретане у Спортској хали у овом граду.

Ракић је рекао да на територији општине Северна Митровица постоји више од 30 регистрованих спортских клубова, а њихови чланови до сада нису имали потпуне услове за тренинг у склопу хале.

”На овај начин желимо да покажемо да мислимо на нашу омладину и на све оне који желе да се баве спортом. Почетак реализације и овог пројекта желим да сврстам у веома значајне, управо зато што стварамо услове људима који се професионално и рекреативно баве спортом да то чине у склопу једног објекта”, рекао је Ракић.

Градоначелник Северне Митровице Милан Радојевић, истиче да свака инвестиција за Северну Митровицу и њене грађане много значи. 

”Два значајна пројекта за Северну Митровицу. Уређење фасаде на зградама у ”Бериљу” и улагање у опремање Спортске хале су најава за још нових инвестиција којима желимо да наш град буде лепши и

уређенији. Поносан сам као градоначелник Северне Митровице на све позитивно што радимо заједно са министром Ракићем”, рекао је Радојевић.

Потписивању меморандума присуствовала је и заменица градоначелника Општине Северна Митровица Адријана Хоџић, која је том приликом казала, да је важно да се реализација свих пројеката иницирала директним захтевима грађана општине Северна Митровица, који су уз своје захтеве Општини Северна Митровица доставили и потписе грађана, што значи да реализација ових пројеката представља испуњење њихове воље.

Повезани чланци

Back to top button