Најлепше двориште у општини Грачаница бира се и ове године

Туристичка организација Грачаница у сарадњи са „ЈКП Екологија“  и ове године расписује конкурс за “Најлепше двориште општине Грачаницa“.

Сви заинтересовани грађани могу се пријавити путем ФБ или Инстаграм странице ТОГ-а, мејл адресе konkurs.tog@gmail.com или директно у просторијама ТОГ- а радним данима од 10 до 14 часова.

Потребно је да сви заинтересовани грађани доставе фотографије својих дворишта или балкона, као и име и презиме, адресу, место и контакт телефон. Конкурс за најлепше двориште општине Грачаница је отворен до 10.08.2024. године.

Организатори ће након завршетка рока пријаве, контактирати пријављене и најавити долазак и фотографисање дворишта и балкона, након чега ће заједничка комисија ТОГ – a, ЈКП „Екологија“ и представник општине Грачаница, у сарадњи са инжењером хортикултуре одлучити коначног победника.

Власници најлепшег дворишта или балкона, по процени комисије, биће награђени опремом за хортикултуру или садницама за потребе одржавања и улепшавање дворишта у износу од 100 евра за прво, 80 евра за друго  и 70 евра за треће место.

Повезани чланци

Back to top button