Ново Брдо: Седница Штаба за ванредне ситуације

Штаб за ванредне ситуације Општина Ново Брдо заседао је данас и анализирао епидемиолошку ситуацију на територији ове локалне самоуправе.

Председник општине Ново Брдо Светислав Ивановић, председавао је састанку коме су присуствовали представници Одбора за ванредне ситуације свих локалних здравствених, безбедносних и образовних установа на територији те општине.

Осим анализе епидемиолошке ситуације представници локалне власти разговарали су и о плановима за сузбијање и спречавање ширења пандемије Ковида – 19.

Ивановић је подсетио на то да Штаб за ванредне ситуације пажљиво прати развој епидемиолошке ситуације те да поступа превентивно и у складу са важећим прописима.

„Тренутна ситуација у општини Ново Брдо је стабилна и на нама је да је таквом и одржимо, а то можемо само уколико смо сви јако одговорни“, рекао је.

Закључено је да се све издате мере превенције морају строго поштовати, а грађанима је упућен апел да се као и до сада понашају одговорно, да носе маске, избегавају окупљања и држе прописно одстојање.

И.М.

Повезани чланци

Back to top button