Обијена кућа у Грачаници

Лопови су вечерас упали у кућу Зорана Костића у улици Косовке девојке у Грачаници, направили преметачину и однели новац који су успели да пронађу у новчанику.  

Како је власник обијене куће испричао за портал Ризница, он се са супругом вратио кући око 22 часа затекавши призор који их је изненадио.

„Прозор на кухињи је разваљен, а по кући су биле разбацане ствари на све стране. Нисмо смели ништа да дирамо, одмах смо позвали полицију“, испричао је Костић.

Лопови су, како је посведочио видно узнемирен млади брачни пар, у кућу ушли тако што су скинули читаво прозорско окно на кухињи. У потрази за новцем или златом испретурали су и побацали гардеробу у дневној и спаваћој соби.

„Изгледа да нису имали много времена и да су мало пре нашег повратка умакли. Техника их није занимала, тражили су само новац и злато јер су и лап- топ и ТВ на месту, а да ли нам још нешто фали, сазнаћемо кад полиција обави увиђај. За сада не смемо ништа да померамо“, испричао је Костић.

Полиција је на место догађаја дошла после двадесетак минута.

Обијена кућа налази се у недалеко од манастира Грачаница.

Лопови су после краће паузе поново почели да обијају куће у Грачаници. Последња крађа догодила се пре нешто више од месец дана породици Андрејевић из овог места.

И. Миљковић

Повезани чланци

Back to top button