Петковић разговарао са Србима са КиМ

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић разговарао је данас са групом косовских Срба који су отишли за Београд незадовољни због начина примања радника на недавно расписаном конкурсу за пријем здравствених радника.

Како је саопштио преко свог Фејсбук профила, Петковић је разговарао са мештанима Грачанице, Бадовца, Добротина, Лапљег Села, Липљана, Угљара, Гуштерице, Доње Брњице и Косова Поља, који су дошли у Београд да изнесу своје проблеме и животне ситуације.

„Отворено смо попричали, свако од 21 присутног изнео је своју ситуацију, а ми смо их све саслушали и понудили помоћ кроз пројекте Канцеларије за Косово и Метохију“, написао је Петковић на свом Фејсбук профилу.

На састанку је, како је навеo, закључено да се деценијски проблеми не могу решити преко ноћи, али да је много тога покренуто и реализовано и да је Канцеларија за КиМ њихова кућа у коју су увек добродошли.

„Желим и да им захвалим што верују својој држави и председнику Александру Вучићу, јер смо ту једни за друге, увек и у свему“, поручио је Петковић.

 

Повезани чланци

Back to top button