Почела са радом прва интернет продавница на КиМ

Прва интернет продавница на Косову и Метохији „Купуј са Космета“ данас је званично почела са радом.

Пројекат започет у циљу представљања производа са Косова и Метохије домаћем и страном интернет тржишту остварен је захваљујући сарадњи Хуманитарне организације „Косовско Поморавље“ и Дигитална Србија, уз пројектну подршку Канцеларије за Косово и Метохију.

На сајту се могу  пронаћи различити занатски призводи али и повољне услуге дигиталног пословања.

„Кроз обједињену понуду заинтересовани купци ће моћи да се упознају са привредним потенцијалном јужне покрајине. Наша жеља је да, користећи предности интернет трговине, побољшамо економски развој Косова и Метохије, као један од главних услова за останак Срба на овом подручју“, неведено је у саопштену ХО „Косовско Поморавље“.

Такође позивајзу произвођаче са Косова и Метохије да се јаве овој организацији, уколико желе да продају своје производе путем интернета.

„Сматрамо да је поред очувања српске културне и историјске баштине на овим просторима, неопхода и помоћ Србима који ту живе да самостално привређују. Очување српских светиња на Космету, могуће је једино уколко за сваког Србина буде постојала шанса да остане на Косову и Метохији, ту настави да  ради и издржава своју породицу. Зато вас позивамо да заједно будемо чувари наслеђа и борци за опстанак српског народа на Косову и Метохији“.

„ПОДРЖИ ОПСТАНАК – КУПУЈ СА КОСМЕТА!“, закључује се на крају саопштење Хуманитарне организације Косовско Поморавље.

Повезани чланци

Back to top button