Радоичић поручио Куртију: Можеш како хоћеш али не и докле хоћеш, време ће показати ко ће на крају да пати и плати

Потпредседник Српске листе Милан Радоичић наводи да претња коју је данас из Брисела Аљбин Курти упутио Српској листи и првенствено српском народу јасно показује да он не жели дијалог, не жели мир већ сукобе те да се освети онима које, како наглашава, не може да купи ни да сломи.

Радоичић каже да Курти због тога, пред очима комплетне међународне заједнице показује нервозу и своје право лице.

„99.9% српског народа је одлучило да неће на изборе под притиском чизама твојих специјалаца, на којима је крв Срба које су упуцали и пребили и Српска листа је следила ту одлуку јер је била и увек ће бити уз свој народ. Овом приликом, свестан да твоја претња није наивна јер си у претходном периоду показао да можеш да изазиваш хаос, подстичеш на сукобе и мржњу, злоупотребљаваш институције и њима прогониш Србе без икаквих доказа желим да ти поручим да нас ниси ни мало уплашио, нити нас у Српској листи нити српски народ. Да си само још један окупатор који мисли да може силом да подјарми српски народ, али имај на уму да нас има више него што нас можеш похапсити.

Аљбине Куртију, као и сви окупатори можеш како хоћеш али не и докле хоћеш. Време ће показати ко ће на крају да пати и да плати“, поручио је Радоичић.

Повезани чланци

Back to top button