Средњошколски центар званично предат на употребу директорима три школе

Представници општине Грачаница данас су званично предали на употребу средњошколски центар директорима три школе које су почеле са радом у новом објекту површине близу осам хиљада квадрата.

У пратњи сарадника градоначелница Грачанице Љиљана Шубарић обишла је средњошколски центар у Лапљем Селу и разговарала са директорима три школе, однедавно смештене у овом објекту, као и са ученицима.

Овом приликом велелепни школски објекат је званично предате на управљање директорима Економско – трговинске, медицинске школе и Гимназије.

„Желим свим ученицима и професорима пуно успешних школских дана. Чувајте оно што имате јер ово је ваш други дом. Верујем да ће ваш позитиван пример следити многе генерације које долазе и да ћемо успешно истрајавати и заједничким радом превазилазити све изазове који се нађу пред нама“, поручила је Шубарић.

Изградњу Средњошколског центра финансирала је са 2,7 милиона евра Канцеларија Европске уније на Косову. Објекат је претходно на управљање предат Општини Грачаница, која је у сарадњи са средњим школама обезбедила потребан школски инвентар

Повезани чланци

Back to top button