Српска листа предала изборну листу

Представници Српске листе предвођени председником Гораном Ракићем предали су данас Централној изборној комисији (ЦИК) у Приштини кандидатуру за предстојеће ванредне парламентарне изборе на Косову. На листи се налази 20 кандидата, а неки од њих су из прошлог сазива.

Горан Ракић је после предаје листе изјавио да СЛ и овог пута има најбоље кандидате иза којих стоје резултати.

„Оно што је најбитније то је да иза Српске листе као и иза српског народа стоји председник Александар Вучић и дубоко сам уверен, то јест знам, да ће СЛ и овога пута освојити свих 10 мандата“, рекао је председник СЛ.

Он је позвао грађане да у што већем броју изађу на изборе и нагласио да ће Српска листа подједнако заступати интересе свих.

„Српска листа неће да се бори само за интересе српског народа. Српска листа ће се борити за интересе Горанаца, Бошњака, Рома и осталих добронамерних људи. Још једном позивам дакле да у што већем броју изађете на изборе у свој глас дате за свог кандидата“.

На листи СЛ-а налази се 20 кандидата: Игор Симић, Зоран Мојсиловић, Миљана Николић, Славко Симић, Иван Тодосијевић, Јасмина Дедић, Милош Перовић, Лјубинко Караџић, Верица Ћеранић, Бранислав Николић, Милан Костић, Драгана Антонијевић, Милан Аритоновић, Светислав Јокић, Ксенија Божовић, Радош Михајловић, Миљана Максимовић, Милан Јоксимовић, Ненад Раденковић, Оливера Здравковић.

Ракић је рекао да предаји листе због поштовања анти-ковид мера нису присуствовали сви кандидати. Ванредни парламентарни избори на Косову заказани су за 12. фебруар.

И. М.

Повезани чланци

Back to top button