Трандафилова данас на Косову са представницима цивилног сектора и медија, Социјалдемократска партија најављује протесте

Председница Специјализованих већа Косова Екатерина Трендафилова, одржаће данас поподне у Приштини састанак са представницима цивилног друштва у оквиру Програма за комуникацију и подизање свести.

Како је раније најављено Трандафилова ће говотити о раду Специјализованих већа и одговараће на питања а интератктивни састанак се одржава у оквиру Програма комуникације и информисања Специјализованих комора Косова.

У међувремену је Социјалдемократска партија најавила  протесте поводом посете председнице Специјалног суда Екатерине Трендафилове.

„ОВК се не може судити. Посета Трендафилове Косову је управо да поправи имиџ овог неправедног суда. Специјални суд је у кризи због дубоког недостатка легитимитета. Социјалдемократска партија је одлучна да овај напор неће постићи свој циљ“, наводи се у саопштењу. Додаје се да председница Специјализованих веће није добродошла на Косово. 

О безбедности шефице Специјализованих већа Специјалног суда Екатерине Трендафилове бринуће косовска полиција, због чије су посете измењене поједине саобраћајне трасе на којима ће се повремено саобраћај бити у прекиду, наводи се у саопштењу.

(Ризница)

Повезани чланци

Back to top button