Акција Косовских специјалаца на више локација на северу КиМ

Косовска полиција саопштила је на Фејсбуку да спроводи налог надлежног суда за провере на пет локација у три општине на северу Косова.

„Ове операције се изводе у вези са недавним догађајима у селу Бањска. Полицијску операцију врше релевантне јединице косовске полиције, уз присуство тужиоца на лицу места. Косовска полиција овом приликом обавештава грађане да не треба да брину. Контролни налози се спроводе у координацији са Еулексом и Кфором“, наводе из Косовске полиције.

Акција се изводи уз присуство тужиоца Специјалног тужилаштва. 

Специјалци косовске полиције повукли су се из Клиничко-болничког центра Косовска Митровица и из ресторана Греј који се налази у близини предшколске установе „Даница Јарамаз“. Специјалци су запленили два аутомобила марке „мерцедес“ и један квад, јавља Косово онлајн.

Специјалци косовске полиције извршили су претрес и у Звечану на, за сада, непознатој локацији, након чега су се повукли. Према инфромацијама са терена претрес је извршен и у Зубином Потоку, а како јавља дописник Косово онлајна у Лепосавићу за сада нема акције, али се у тамошњој станици полиције налазе бројни специјалци.

(РТС)

Повезани чланци

Back to top button