Брату у опроштајној посети општини Грачаница

Председник општине Грачаница, Срђан Поповић, састао се данас са одлазећим амбасадором мисије ОЕБС-а на Косову Јаном Братуом. 

Како је пренела општинска служба за информисање, први човек Грачанице захвалио на госту на доприносу и помоћи коју је пружио овој локалној самоуправи уручивши му дуборез манастира Грачаница као успомену на успешну сарадњу.

Одлазећи амбасадор ОЕБС-а Јан Брату рекао је након разговора са Поповићем да је сарадња била успешна и да ће тако остати и у будуће.

„Имали смо веома добру сарадњу ми као мисија са српском заједницом а поготову са општином Грачаница. Уверен сам да ће се ова сарадња наставии и у будуће. Хтео бих лично да се захвалим градоначелнику Поповићу на изванредној сарадњи. Највише смо радили на јачању и оснаживању омладине и њиховој међусобној сарадњи. Веома је битно да се ове инијативе наставе и у будуће“, рекао је Брату.

Председник Поповић се Братуу захвалио на свему што је ОЕБС пружио у циљу унапређења живота становника општине Грачаница јер је имао пуно разумевања за помоћ у свим изазовима са којима се општина суочавала.

„Ми свакако настављамо сарадњу са ОЕБС-ом. Амбасадору Братуу желим пуно успеха на новој позицији. Неће нам бити тако далеко и надам се да ћемо наћи начина да наставимо досадашњу добру сарадњу“, рекао је Поповић и Јану Братуу захвалио на свом пројектима који су до сада имплементирани у општини Грачаница.

„ Захвалио бих му се на опремању кабинета у Гимназији на опремању спортског терена и на свему што су до сада урадили и надам се да ћемо и у будућности са новим амбасадором имати овакву сарадњу као и до сада“, закључио је Поповић.

Повезани чланци

Повезано
Close
Back to top button