Честитка Јевтића и Поповића поводом Курбан-бајрама

Министар за заједнице и повратак, Далибор Јевтић, у своје лично име и у име Министарства за заједнице и повратак, честитао је Курбан-бајрам верницима исламске вероисповести и председнику Исламске заједнице Косова,  Наиму Тернави.

”У данима опште неизвесности када заједничким снагама водимо борбу за здравље свих људи, желим да празничне дане проведете у кругу својих најмилијих, испуњени радошћу, миром и духовним благостањем”, поручио је Јевтић.

Нека Курбан-бајрам све додатно подстакне на међусобну солидарност, уважавање, разумевање различитости и суживот.  Опште добро и чињење добрих дела нека свима буде циљ којим ћемо тежити како би удруженим снагама градили бољу будућност за све, истиче се у честитки министра Далибора Јевтића.

Поповић: Солидарни у време короне и да једни другима помажемо

Грађанима исламске вероисповести Курбан-бајрам честитао је и председник Општине Грачаница Срђан Поповић.


Поповић је пожелео да им празник донесе личну срећу, задовољство и добробит.

„Нека и овај Бајрам буде срећан, благословен и пун узајамног зближавања и поштовања. Данас када се суочавамо пандемијом вируса сви морамо бити свесни колико је важно да будемо солидарни, да делимо добро и помажемо у невољи. Желим вам да овај празник проведете у здрављу и вери да ће нам свако добро које чинимо бити узвраћено“, пожелео је председник Општине Грачаница Срђан Поповић.

Повезани чланци

Back to top button