Čestitka Jevtića i Popovića povodom Kurban-bajrama

Ministar za zajednice i povratak, Dalibor Jevtić, u svoje lično ime i u ime Ministarstva za zajednice i povratak, čestitao je Kurban-bajram vernicima islamske veroispovesti i predsedniku Islamske zajednice Kosova,  Naimu Ternavi.

”U danima opšte neizvesnosti kada zajedničkim snagama vodimo borbu za zdravlje svih ljudi, želim da praznične dane provedete u krugu svojih najmilijih, ispunjeni radošću, mirom i duhovnim blagostanjem”, poručio je Jevtić.

Neka Kurban-bajram sve dodatno podstakne na međusobnu solidarnost, uvažavanje, razumevanje različitosti i suživot.  Opšte dobro i činjenje dobrih dela neka svima bude cilj kojim ćemo težiti kako bi udruženim snagama gradili bolju budućnost za sve, ističe se u čestitki ministra Dalibora Jevtića.

Popović: Solidarni u vreme korone i da jedni drugima pomažemo

Građanima islamske veroispovesti Kurban-bajram čestitao je i predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović.


Popović je poželeo da im praznik donese ličnu sreću, zadovoljstvo i dobrobit.

„Neka i ovaj Bajram bude srećan, blagosloven i pun uzajamnog zbližavanja i poštovanja. Danas kada se suočavamo pandemijom virusa svi moramo biti svesni koliko je važno da budemo solidarni, da delimo dobro i pomažemo u nevolji. Želim vam da ovaj praznik provedete u zdravlju i veri da će nam svako dobro koje činimo biti uzvraćeno“, poželeo je predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović.

Povezani članci

Back to top button