Грачаница: Опљачкана породица Стевић (видео)

Драгољуб Стевић из Грачанице опљачкан је у суботу око 22 часа када су лопови  упали у његову кућу у улици Арсенија Чарнојевића и однели сав новац и златан накит.

Искористивши прилику док су домаћини били у посету комшијама лопови су у кућу ушли кроз прозор. Стевић наводи да су по повратку кући затекли широм отворене прозоре на дневној и спаваћој соби на спрату. Ствари су биле испретуране, а гардероба побацана по поду.  Тврди да му је однет новчаник са банковним картицама и 300 евра у новцу као и златан накит у вредности од  најмање 400 евра.   

„То мало пара које сам сакупљао за магнетну резонанцу они су однели. Трећег августа ми је заказана операција кука у Нишу. Шта ће даље да буде, не знам, али ово што се нама ради је страшно“, испричао је видно узнемирен Драгољуб.

Лопови су Стевићима испретурали све по кући, фото: Ризница

Новембра 2020. године ова породица је први пут опљачкана. Тада су лопови однели новац у вредности од 500 евра и нешто од златног накита. Пљачкашима се никада није ушло у траг зато Стевић не верује да ће и сада полиција моћи да пронађе лопове.

„Безбедно се не осећам то је сигурно, наша кућа је на крају села у пољани, а починиоци не верујем да ће да се пронађу јер никада никог нису ни ухватили па неће ни овог пута сигурно. Ово је постало неиздрживо, не знам више ни шта да радим.“, рекао је Стевић.  

Осим обијених прозора других уочљивих трагова лопова нема. Стевић каже да је екипа полицајаца и форензичара потврдила да нема отисака прстију те да су пљачкаши користили рукавице.

И.М.

Повезани чланци

Back to top button