Хуманитарно извођење представе „Сумњиво лице“ у Грачаници

Представа Народног позоришта из Приштине „СумЉиво лице“ у понедељак 26. фебруара биће репризрно изведена у Грачаници а приход од продатих карата биће преусмерне за лечење Луке Секулића који болује од портне хипертензије и тренутмо налази у болници за децу у Милану. 

„’Сумњиво лице’ Бранислава Нушића спада у класике домаће драме и доживело је огроман број извођења до сада. Тема овог комада су људи на власти који се нису много бавили својим образовањем, иако се налазе на важним позицијама, који су спремни на све како би испунили своје циљеве“, подсетили су, говорећи о комаду, редитељ Нешковић и драматуршкиња Маја Тодоровић.

СумЉиво лице“ је са великим успехом премијерно изведено на матичној сцени НПП-а у Дому културе „Грачаница“ 9. фебруара 2022. Прва реприза је била дан касније у Дому културе „Стари Колашин“ у Зубином Потоку, а у марту исте године је изведена у Лепосавићу и Звечану. 

У представи играју: Игор Дамњановић, Милена Јакшић/Александра Цуцић, Тамара Томановић, Милан Васић, Аника Грујић, Бранко Бабовић, Никола Ђорђевић, Зоран Мијатовић, Ивица Јевтић, Бранко Јанићијевић и Урош Антонијевић. Улогу Бранислава Нушића тумачи дугогодишњи сарадник НПП-а и гост из Ниша Александар Михаиловић.

Цена улазнице је 250 динара.

Повезани чланци

Back to top button