Једноднева екскурзија за ученике из Лешка поклон фондације Дајана Пауновић

Ученици Пољопривредне школе са домом ученика из Лешка, заједно са директором и професорима, у оквиру једнодневне екскурзије посетили су Врњачку Бању, коју је обезбедила фондација Дајане Пауновић“.

Ученици су током посете Врњачкој Бањи, имали прилике да посете институције и организације значајне за њихово образовање, а домаћини су обезбедили леп дочек за све госте, али и поклоне, за потребе школе и унапређење образовања у Пољопривредној школи.

Директорица Фондације “Дајана Пауновић”, истакла је да ће Фондација на чијем је челу увек подржавати овакве активности у циљу развоја младих, важном за њихово одрастање, образовање као и свакодневни живот.

“Ми заиста желимо да младима поготову са Kосова и Метохије помогнемо у свим сферама живота. Јасно нам је да се њихова свакодневница разликује од свакодневнице њiхових вршњака овде у Србији али чинимо и чинићемо све да им олакшамо и образовање и одрастање”, казала је Дајана Пауновић.

„Велику захвалност дугујемо фондацији Дајане Пауновић и њеним сарадницима који су препознали квалитет и рад наше школе и ученицима приредили екскурзију, едукативног карактерa”, рекла је професoрка Марија Милановић.

„Захваљујучи фондацији Дајане Пауновић и добрим домаћинима из Врњачке Бање, сарадницима из министарства пољопривреде и ветеринарског факултета, деци су данас обезбеђене бројне активности и поклони, што им заиста много значи, а о томе најбоље говори срећа и осмеси на њиховим лицима. Фондација Дајане Пауновић је кроз бројне активности свакодневно присутна на Kосову и Метохији и интезивно ради на побољшању живота људи, пре свега наће деце и надам се да ћемо у будућем периоду имати могућности да заједничким деловањем обухватимо још деце из наше општине али и шире“, истакла је Милановићева.

Пољопривредна школа Приштина-Лешак ученицима нуди савремена наставна средства, повезивање теорије и праксе, тимски и индивидуални приступ у настави, стручне посете, екскурзије, бесплатан превоз за све ученике са територије општине Лепосавић и Рашка, за ученике из осталих општина обезбеђен смештај.

Повезани чланци

Back to top button