Јевтић, Ракић и Поповић честитали Божић по грегоријанском календару

Бискупу призренско-приштинском, Монс Дод Ђерђи и свим верницима који Бадњи дан и Божић прослављају по грегоријанском календару, министар за заједнице и повратак  Далибор Јевтић честитао је празничне дане уз поруку да их проведу у радости, срећи и кругу својих породица.

”Нека радост празника Христовог рођења у ове дане пуне неизвесности, пре свега донесе добро здравље, а Бадњи дан и Божић у ваше домове усели духовни мир, благостање и породичну срећу. У овим тренутцима не заборавимо оне којима је помоћ неопходна и помажимо једни другима јер добрим делима остварујемо Христову мисију. Желим вам срећан и Богом благословен најрадоснији празник!”, наглашава се у честитки министра за заједнице и повратак Далибора Јевтића.

Ракић: Нека се ваши домови и срца испуне миром и благостањем

Заменик премијера и министар локалне самоуправе Горан Ракић упутио је најискреније честитке грађанима поводом Божића.

 “Свима, који по грегоријанском календару славе Божић, желим срећан празник. Нека ваше домове и срца испуне радост, мир, срећа, добро здравље и благостање“.

Поповић: Будимо једни другима подршка

Председник општине Грачаница Срђан Поповић честитао је Бадњи дан и Божић свим католичким верницима у нади да ће велики хришћански празник који је пред нама донети боље здравље мир и напредак.

„У име општине Грачаница и у своје лично име свим католичким верницима честитам велики хришћански празник уз жељу да предстојеће празничне дане проведу здрави у кругу својих породица. Општина Грачаница је дом свих заједница и наставићемо да негујемо различитости уз несебично поштовање разумевање и толеранцију. Будимо једни другима подршка како би као одговорно друштво превазишли све изазове који су пред нама. Желим вам срећан празник и добро здравље!“, поручио је Поповић и честитки католичким верницима поводом Божића. 

Повезани чланци

Back to top button