Ново Брдо: Проходни сви путеви

Сви главни магистрални путеви али и они који воде до најудаљенијих засеока у општини Ново Брдо су очишћени од снега и проходни за саобраћај, потврдио је заменик градоначелника Новог Брда Светислав Ивановић.

Иако је снег у новобрдском региону падао и данас Ивановић каже да су овдашња општинска служба навикли на рад по тешким зимским условима те да су неуморно радили како би се пробили до сваког засеока и очистили прилазе и до најудаљенијих махала.

„Ми смо општина са већинским старачким домаћинствима којима треба омогућити приступ амбулантама и лекару, зато смо настојали да у што краћем року очистимо све путеве и прилазе“, нагласио је Ивановић и додао:

„Ја сам се управо вратио са терена, данас смо обишли мештане Ћерановице, Макреша, Камбераца и Чуљковаца како би се уверили да су прилази овим махалама очишћени.

Општинска служба за одржавање путева поседује два камиона за чишћење снега с којима успева да на читавој територији општине. Ново Брдо је локална самоуправа која је по површини једна од највећих са тешко приступачним тереном.

Повезани чланци

Back to top button