Поповић се састао са генералним секретаром Црвене звезде

Генерални секретар Спортског друштва Црвена звезда Иван Милојевић разговарао је данас са председником општине Грачаница Срђаном Поповићем поводом почетка рада „Академије водених спортова Црвена звезда“, школе пливања и ватерпола која се тренутно одржава у Грачаници.

Милојевић је поручио да желе да буду присутни на Косову свакодневно и деци омогуће да се баве различитим спортовима јер су дела та која красе Црвену звезду.

Генерални секретар Спортског друштва Црвена звезда позвао је  децу из Грачанице да буду гости 28. јула на фудбалској утакмици између овог клуба и екипе Каирата из Казахстана.

„Деца из Грачанице имају толику жељу за бављењем спортом. Говорим као генерални секретар да ћемо и кроз остале спортове пружити деци могућност да се пронађу и у неком другом спорту, потрудићемо се да отворимо огранке овде и да ти огранци буду регрутни центар за такмичарски успешне наде спорта. Спорт је оно најбитније за нашу децу, деца која уђу у систем спорта постају једни од најбољих и најздравијих чиниоца друштва. Један спортиста увек доноси троструку вредност држави, то је здравствено збринуто дете, социјално збринуто дете које се учи правим истинским вредностима добија и спортско васпитање и добија и наставно васпитање“, рекао је Милојевић.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић нагласио је да је најважније да су деца задовољна и срећна што је оно ка чему се тежи.

„Имао сам веома конструктиван разговор са генералним секретаром Спортског друштва Црвена звезда. Договорили смо да се сарадња настави и у будућности“, рекао је Поповић.

Повезани чланци

Back to top button