Поповић: Тешкоће су нас научиле да су здравље, заједништво и хуманост најважнији

Председник општине Грачаница Срђан Поповић честитао је Божић свештенству и монаштву Српске православне цркве као и свим православним верницима.

„У своје лично име и у име руководства општине Грачаница желим вам срећан празник Христовог рођења. Нека нам Божић донесе свима добро здравље и унесе радост и благостање у све наше домове. Желим вам да у здрављу, миру и срећи проведете овај празник у кругу своје породице“.

Божић нас подсећа на неопходност разумевања, поштовања, уважавања различитости, солидарности, и то су вредности од којих се никада не сме одустати, наводи Поповић.

„Време које је иза нас било је пуно тешкоћа и још једном је показало колико су нам важни здравље, заједништво и хуманост. Нека предстојећи најрадоснији хришћански празник Рођења Христа Спаситеља пробуди у нама истинску веру за опстанком, нека нас испуни љубављу и братском слогом и нека радост Божића остане вечна победа живота“, навео је председник општине Грачаница Срђан Поповић у честитки уз традиционални поздрав „Мир Божији – Христос се роди“!

Повезани чланци

Back to top button