Поповићу захвалница за подршку акцији „Да живот победи“

Група жена волонтера уручила је председнику општине Грачаница Срђану Поповићу захвалницу за учешће и помоћ у организацији хуманитарног базара „ Да живот победи“.

Хуманитарни базар одржан је у Грачаници где су прикупљани новчани прилози за  Ивону из Кузмина и малог Вукана из Штрпца у циљу њиховог даљег лечења при чему је иницијаторма акције општина пружила сву техничку помоћ.

Представница групе жена, која је покренула акцију, Андријана Ристић  данас је  посетила општину и Поповићу уручила захвалницу, преноси информативна служба Општина Грачаница.

Поповић је рекао да ова захвалница има велики значај за целу општину јер представља доказ да у невољама морамо да будемо јединствени да ценимо и боримо се за свачији живот.

„ Живот нема алтернативу и ми смо и овога пута били без дилеме да ли акцију треба да подржимо или не. То је била наша и морална и људска дужност и обавеза“, рекао је Поповић.

Хуманитарни базари „ Да живот победи“ одржани су у Грачаници, Митровици, Штрпцу, Зубином Потоку и у Београду а општина Грачаница групи жена волонтера која је покренула ову акцију помогла је у техничком смислу за организовање базара у Грачаници и обезбедила им превоз до Београда где је базар такође одржан.

Повезани чланци

Back to top button