Породица Андрејевић из Грачанице опет на мети лопова (видео)

Лопови су синоћ око 22 часа упали у кућу Љубише Андрејевића у улици Арсенија Чарнојевића у Грачаници, полиција чека форензичара како би обавила увиђај, а власник не зна шта му је све покрадено.  

Петорица браће Андрејевић, револтирани што починиоци претходних крађа нису пронађени, а огорчени, како кажу, на локалну власт, будући да ни за претходне две крађа које су се догодиле члановима ове породице нико није одговарао,  најавила су продају имања и колективно исељавање са Косова.

Љубиша се, како каже кући вратио нешто после 22 часа и већ с улазних врта приметио да нешто није у реду.


У кући је направљена преметачина, а власник још увек не зна шта су лопови однели. Полицији није требало много да стигне на место догађаја, међутим, Љубиша је огорчен јер, каже, место крађе није обезбеђено, а форензика се није појавила.

Лопови су у кућу ушли тако што су насилно отворили прозор спаваће собе. За собом су оставили видљиве трагове доласка и одласка.

Ово је трећа крађа која се догађа породици Андрејевић. Љубишином старијем брату украден је ауто, а млађем пре мање од годину дана лопови су из куће однели више од 10. 000 евра. Након последњег случаја крађе браћа из Грачанице кажу да су огорчена на све из разлога што ни један починилац до сада није одговарао.

Андрејевићи су једна од најстаријих породица у Грачаници, баве се пољопривредом, поштено живе од свог рада, а после свега кажу да желе да све продају и оду са Косова.

Када су чили за крађу почео је да се окупља и комшилук, а Љубиша је са својом породицом јутарње сате дочекао под ведрим небом.

И. Миљковић

Повезани чланци

Back to top button