Прековце: Током ноћи опљачкане две радње

Лопови су током претходне ноћи опљачкали две радње у Прековцу код Новог Брда одневши већу количину прехрамбене робе и алата.  

Обијене су продавнице мешовите робе у власништву Снежане Перић и гвожђара у власништву Синише Димића.

У изјави за „Ризницу“ Душан Перић каже да је ово трећи пут да се радња његове мајке налази на мети лопова, а да је последњи пут била опљачкана пре непуних месец дана.

„Тада су однели цигарете и робу у вредности од 1.500 евра. Сада су однели само прехрамбену робу, паштете, конзерве, рибу и чоколаде. Цигарете више не остављам преко ноћи у радњи али опет, штета је близу 1000 евра“, истиче Перић.

Фото. Ризница

Наводи да су пљачкаши оставили видљиве трагове и отиске прстију али је и скептичан по питању њиховог проналаска од стране полиције.

„Отисци прстију су видљиви још од прошле крађе, имамо и камере постављене баш испред моје радње али оне не раде од када су постављене пре три – четири године. Никога ништа не интересује, укупно 10 камера има на бандерама у селу и оне не раде. Нико не ради свој посао како треба, само могу да кажем, тешко ономе кога задеси мука“, револтиран је Перић.

Из радња пољопривреде и техничке опреме која се налази преко пута опљачкане продавнице мешовите робе лопови су однели колица, алат, бушилице и другу техничку робу.

И.М.

Повезани чланци

Back to top button