СНФ: Бахата власт у Косовској Митровици оставља породице без економске егзистенције

Српски национални форум (СНФ), поводом најновијих акција рушења локала и остављање читавих породица без економске егзистенције, које у Северној Косовској Митровици, како се наводи,  спроводи градска власт Српске напредне странке, најоштрије осуђује овакав поступак.

Како се истиче у саопштењу, „бахата власт без икаквог договора са грађанима Косовске Митровице, доноси брутална решења и читаве породице оставља без економске егзистенције терајући их на исељавање и напуштање Косова и Метохије“.

Додаје се да „после свих политичких потеза и мера коју је повукла Српске напредне странке-Листа српска у претходном периоду, а које су биле погубне за опстанак Срба на простору Косова и Метохије, најновији потез је још једна кап у препуној чаши незадовољства, коју бахата власт спроводи над недужним људима, немајући ни мало разумевања за њихове проблеме“.

Српски национални форум придружује се захтевима грађана и подржава њихове протесте, како би одбранили своја права и сачували егистенцију својих породица, закључује се у саоптшењу.

Повезани чланци

Back to top button