SNF: Bahata vlast u Kosovskoj Mitrovici ostavlja porodice bez ekonomske egzistencije

Srpski nacionalni forum (SNF), povodom najnovijih akcija rušenja lokala i ostavljanje čitavih porodica bez ekonomske egzistencije, koje u Severnoj Kosovskoj Mitrovici, kako se navodi,  sprovodi gradska vlast Srpske napredne stranke, najoštrije osuđuje ovakav postupak.

Kako se ističe u saopštenju, „bahata vlast bez ikakvog dogovora sa građanima Kosovske Mitrovice, donosi brutalna rešenja i čitave porodice ostavlja bez ekonomske egzistencije terajući ih na iseljavanje i napuštanje Kosova i Metohije“.

Dodaje se da „posle svih političkih poteza i mera koju je povukla Srpske napredne stranke-Lista srpska u prethodnom periodu, a koje su bile pogubne za opstanak Srba na prostoru Kosova i Metohije, najnoviji potez je još jedna kap u prepunoj čaši nezadovoljstva, koju bahata vlast sprovodi nad nedužnim ljudima, nemajući ni malo razumevanja za njihove probleme“.

Srpski nacionalni forum pridružuje se zahtevima građana i podržava njihove proteste, kako bi odbranili svoja prava i sačuvali egistenciju svojih porodica, zaključuje se u saoptšenju.

Povezani članci

Back to top button