Српска листа: Курти по сваку цену жели да прогура себи лојалне Србе  

Колико год функција да им Аљбин Курти додели, Рада Трајковић и Ненад Рашић неће имати подршку српског народа јер су на изборима имали број гласова који је на нивоу статистичке грешке, а политику гледају само кроз призму личног интереса, наводи се у саопштењу Српске листе поводом именовања Ненада Рашића за министра за заједнице и повратак.

Колико Курти жели да по сваку цену прогура себи лојалне Раду Трајковић и Ненада Рашића, види се из чињенице да је спреман да крши сопствене законе и правила да би их поставио на нека места која им не припадају.

Оно што Курти зна, а знају и Рада Трајковић и Ненад Рашић, они никада нису били и неће бити представници Срба са Косова и Метохије, већ поткупљене икебане које ће служити Куртијевом плану да фингира мултиетничност свог диктаторског режима“, наводи се у саопштењу.

Додаје се да ће Српска листа бити у служби свог народа, без обзира на сву силу и осионост Куртија, Раде Трајковић и Ненада Рашића те да ће својим политичким деловањем спречити ову организовану групу да угрози интересе српског народа и гази права нашег народа.

Повезани чланци

Back to top button