Шубарић: Дочекајмо Нову годину са новом надом и оптимизмом

Градоначелница Грачаница Љиљана Шубарић у новогодишњој честитки суграђанима пожелела је здравље, пре свега, и истакла да ће у наредној години, уосталом као и у животу много ствари зависити од нашег рада, енергије, посвећености и љубави.

„У Новој 2022 -ој години свим грађанима општине Грачаница желим здравља, успеха, љубави и пуно разлога за срећу и личну и колективну.

Увек се за Нову годину, својим пријатељима, својим најдражима, жели много здравља и увек је то на првом месту. Чини ми се да смо у претходне две године јако добро схватили зашто је то тако.

Испраћамо још једну изазовну годину. Иза нас су две године борбе, две године изазова, надања и опет борбе али дочекујемо нову годину са новом надом, дочекујемо је са оптимизмом. 

Драги суграђани, драги пријатељи, желим да вам у овој поруци кажем нешто јако искрено, нова година ће бити онаква, како ми дозволимо да буде и какву је ми начинимо.

Много тога у наредној години, уосталом као и у животу, зависиће од нас самих, од нашег рада, од наше енергије од наше посвећености и љубави.

А ја знам драги моји суграђани, да сте ви људи саткани од љубави и

победничке енергије и да све што сте постигли, учинили сте то својим вредним радом и трудом.

Љубите ближње своје, чувајте их и подржавајте. Немојте држати за себе kолико их заиста волите.

Срећна Нова година, време је да будемо најбољи.“

Повезани чланци

Back to top button