Театар Вук из Београда гостује Грачаници са кабареом: Чезнем да вам кажем“

Кабаре „Чезнем да вам кажем“  театра Вук гостује у  Грачаници у понедељак 03. априла. Представа је премијерно изведена 27. фебруара ове године на сцени „Александар Поповић“ у матичној кући.
Поетско-музички кабаре „Чезнем да вам кажем“ родио сеиз жеље да се на духовит, аутоироничан и пријемчив начин публика сети и оживи сећања на нека друга времена која, углавном, прати сета.
Првак драме Београдског драмског позоришта Милорад Дамјановић провешће публику кроз успомене на детињство, Југославију, студентске дане, почетак каријере, али и савремено доба у коме живимо.

Свака од целина, употпуњена је поезијом, која је на неки начин обележила периоде о којима ће глумац говорити, али и најважнијим песмама, које представљају бисере српске поезије.
Програм кабареа, поред његове централне приче, прати анђеоски глас Наташе Радовановић, као једне од најзапаженијих дива Опере Народног позоришта у Београду, која ће певати поп, евергрин и џез песме које су обележиле све генерације.

„Чезнем да вам кажем“, је духовито, занимљиво и емотивно путовање кроз оно што јесмо, оно што су наши родитељи и људи око нас. Прича свих нас, испричана и отпевана кроз речи оних на које смо највише поносни као што су Васко Попа, Десанка Максимовић, Јован Дучић, Мирослав Антић…
Аутор представе је Милорад Дамјановић.
Учествују:
 
Милорад Дајмановић, првак драме Београдског драмског позоришта
Наташа Радовановић, сопран, стална чланица Опере Народног позоришта у Београду
Павле Јоксимовић, пијаниста
Специјални гости: Мина Лазаревић и Стеван Пиале

Карте се могу набавити по цени од 250 динара.

Повезани чланци

Back to top button