У акцију прикупљања новца укључили су се и Лукини другови из одељења

Другови из одељења Луке Секулића, ученици петог разреда Основне школе „Краљ Милутин“, организовали су данас продају колача, слаткиша и играчака у оквиру акције прикупљања новца за Лукино лечење.

У жељи да припомогну у прикупљању новца за лечење њиховог шкослког друга  ученици су се самоорганизовали и поставили хуманитари штанд на коме су прикупљали новац продајући колаче и играчке.

Фото; Ризница

На иницијативу Туристичке организације синоћ је са истим циљем одржано и донаторско вече у Грачаници, а до сада је прикупљан новац и у многим установама, школама, организовани су концерти и јавни наступи док су се глумци Народног позоришта из Приштине одрекли прихода од узлазница за представу „СумЉиво лице“ која је недавно изведена у Грачаници.

Лука се тренутно налази у болници у Италији где чека операцију на срцу за шта је потребно да се уплати 50 хиљада евра.  Болује од портне хипертензије и његов живот је озбиљно угрожен. Тренутно чека на сложену операцију на срчаном залиску, односно замени „печа“ који му је уграђен када је имао 4 месеца.

И.М.

Повезани чланци

Back to top button