Усвојена жалба МТС-а, Телеком остаје на КиМ

Суд у Приштини усвојио је жалбу МТС-а на претходну одлуку о брисању из регистра привредних друштава, а Агенцији за привредне регистре (АРБК) је наложено да све измене и податке у регистру поново сагледа уз строго поштовање Бриселског споразума и других меродавних прописа, потврдио је за Косово онлајн Генерални директор „Телекома Србија“, Владимир Лучић .

„Изузетно смо задовољни наведеном одлуком, која потврђује истину и враћа правну сигурност за пословање и функционисање МТС-а у складу са владавином права. Након велике и тешке борбе, за сада је истина победила, а што је од огромног значаја за наше запослене, кориснике и људе који живе на Косову и Метохији“, навео је Лучић. 

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић је на друштвеној мрежи Икс захвалио директору МТС-а Владимиру Лучићу и поручио да нас чека још пуно посла.

„Важна вест за наш Телеком и све Србе на Косову и Метохији. Одлучном борбом у заштити интереса МТС компаније и споразума из Брисела, успели смо да се изборимо и сачувамо нашу лиценцу. Хвала пуно и директору Лучићу. Чека нас још посла по овом питању, али не одустајемо“, рекао је Петковић.

(Косово онлајн)

Повезани чланци

Back to top button