Usvojena žalba MTS-a, Telekom ostaje na KiM

Sud u Prištini usvojio je žalbu MTS-a na prethodnu odluku o brisanju iz registra privrednih društava, a Agenciji za privredne registre (ARBK) je naloženo da sve izmene i podatke u registru ponovo sagleda uz strogo poštovanje Briselskog sporazuma i drugih merodavnih propisa, potvrdio je za Kosovo onlajn Generalni direktor „Telekoma Srbija“, Vladimir Lučić .

„Izuzetno smo zadovoljni navedenom odlukom, koja potvrđuje istinu i vraća pravnu sigurnost za poslovanje i funkcionisanje MTS-a u skladu sa vladavinom prava. Nakon velike i teške borbe, za sada je istina pobedila, a što je od ogromnog značaja za naše zaposlene, korisnike i ljude koji žive na Kosovu i Metohiji“, naveo je Lučić. 

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković je na društvenoj mreži Iks zahvalio direktoru MTS-a Vladimiru Lučiću i poručio da nas čeka još puno posla.

„Važna vest za naš Telekom i sve Srbe na Kosovu i Metohiji. Odlučnom borbom u zaštiti interesa MTS kompanije i sporazuma iz Brisela, uspeli smo da se izborimo i sačuvamo našu licencu. Hvala puno i direktoru Lučiću. Čeka nas još posla po ovom pitanju, ali ne odustajemo“, rekao je Petković.

(Kosovo onlajn)

Povezani članci

Back to top button