Вучић вечерас на РТС-у о разговорима у Бриселу

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће после тешке, верује успешне борбе, у Бриселу, вечерас одговарати свим „политичким и медијским манипулаторима који би за мрву власти згазили сопствену државу“.

Александар Вучић је рекао да Србија нема цену и да је то нешто што никада нису разумели.

„Победићемо их. Победиће Србија“, навео је председник на Инстаграму.

Вучић се захвалио на бризи и подршци у тешком дану јуче.

„Анализирам шта се све догодило. Борили смо се колико је било могуће у тешким условима и изборили и за будућност Србије у миру, за наставак инвестиција у нашу земљу. А чувамо своју заклетву и Устав Србије и Косово и Метохију у саставу Србије“, навео је председник.

„Вечерас од 21, молим вас погледајте, на РТС говорићу о свим маниплуацијама, лажима, неистинама које шире не само тастатура ратници, тајкунски медији, већ и РТС, Танјуг и многи други. За нас нема друге Србије, имамо једну, чуваћемо је и бранићемо је“, казао је председник.

У Бриселу је јуче одржана нова рунда разговора између Београда и Приштине. Најпре су одржани одвојени разговори са са европским комесаром за спољну политику Жозепом Борељом и специјалним изаслаником ЕУ за дијалог Мирославом Лајчаком, а затим и трилатерални састанак.

После састанка новинарима се обратио председник Вучић, који је рекао да је састанак био тежак, да је инсистирао на формирању ЗСО и да је договорено да се разговори наставе.

Напоменуо је да нису говорили о европском предлогу за КиМ, него о имплементацији раније потписаног.

Повезани чланци

Back to top button