„Екологији“ комби на поклон

ЈКП „Екологија“ из Грачанице данас је на употребу добила комби возило, које је директору овог предузећа Дејану Димитријевићу уручио председник општине Грачаница, Срђан Поповић.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић рекао је после примопредаје возила да је на терену видљив рад JКП „Екологија“ те да верује да ће активности овог предузећа помоћи да општина Грачаница постане здравија и чистија средина.

„Заштита животне средине и очување јавног здравља у условима глобалне пандемије за општину Грачаница данас су од велике важности. Ово је наш скромни допринос да помогнемо „Екологији“ да унапреди свој рад како би били на већој услузи грађанима од којих такође очекујемо већу бригу у заштити животне средине“, рекао је Поповић.

Директор „Екологије“ Дејан Димитријевић захвалио је општини Грачаница на чињеници да је препознала значај рада овог предузећа и најавио појачан рад у циљу заштите животне средине.

„Возило које смо данас добили биће нам велика потпора у раду. Трудимо се да смо подједнако заступљени у свим местима наше општине. Остајемо сервис који је на услузи свим грађанима“, нагласио је Димитријевић.

„Екологија“ ће у овој фази рада своје активности појачала у смеру спречавања ширења Ковида-19 што се пре свега односи на дезинфекцију, редовно одношење смећа, чишћење дивљих депонија и одржавање јавних површина.

Повезани чланци

Back to top button