„Ekologiji“ kombi na poklon

JKP „Ekologija“ iz Gračanice danas je na upotrebu dobila kombi vozilo, koje je direktoru ovog preduzeća Dejanu Dimitrijeviću uručio predsednik opštine Gračanica, Srđan Popović.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović rekao je posle primopredaje vozila da je na terenu vidljiv rad JKP „Ekologija“ te da veruje da će aktivnosti ovog preduzeća pomoći da opština Gračanica postane zdravija i čistija sredina.

„Zaštita životne sredine i očuvanje javnog zdravlja u uslovima globalne pandemije za opštinu Gračanica danas su od velike važnosti. Ovo je naš skromni doprinos da pomognemo „Ekologiji“ da unapredi svoj rad kako bi bili na većoj usluzi građanima od kojih takođe očekujemo veću brigu u zaštiti životne sredine“, rekao je Popović.

Direktor „Ekologije“ Dejan Dimitrijević zahvalio je opštini Gračanica na činjenici da je prepoznala značaj rada ovog preduzeća i najavio pojačan rad u cilju zaštite životne sredine.

„Vozilo koje smo danas dobili biće nam velika potpora u radu. Trudimo se da smo podjednako zastupljeni u svim mestima naše opštine. Ostajemo servis koji je na usluzi svim građanima“, naglasio je Dimitrijević.

„Ekologija“ će u ovoj fazi rada svoje aktivnosti pojačala u smeru sprečavanja širenja Kovida-19 što se pre svega odnosi na dezinfekciju, redovno odnošenje smeća, čišćenje divljih deponija i održavanje javnih površina.

Povezani članci

Back to top button