Грачаница: Миша Ђурковић о „Tамним и мрачним коридорима моћи“

Предавање на тему „Tамни и мрачни коридори моћи“ биће одржано у читаоници Даринка Јеврић у Грачаници у понедељак 18. јула у 17. часова саопштено је из Дома кутлуре.

О међународним организацијама који су својим радом и деловањем у доброј мери одредиле судбину српског народа у 20. веку, о односу масона и римокатоличке цркве према српском народу, о деловању агената НКВД-а и Коминтерне у културном рату за душе српског народа, али и о савременом положају Србије и њеним геополитичким перспективама као и о питању Косова и Метохије и његовим перспективама говориће др Миша Ђурковић аутор књига „Мрачни коридори моћи“ и „Тамни коридори моћи“.

Mиша Ђурковић, рођен је 1971. године у Београду. Дипломирао је и магистрирао филозофију на Филозофском факултету у Београду где је 2005. године и докторирао а докторска теза је била „Либерализам и држава: политичка филозофија Џона Стјуарта Мила“. Запослен је као научни саветник на Институту за европске студије у Београду. Бави се политичком и правном теоријом, феноменима популарне културе и процесима европских интеграција.

Повезани чланци

Back to top button