Пепељуга у земљи чуда прво у Суботици потом и пред публиком у Београду

Чланови Аматерског позоришта „Јанићије Поповић“, Дома културе у Грачаници извели су на сцени Дечијег позоришта  у Суботици представу „Пепељуга у земљи чуда“ у режији Јелене Ђорђевић.

Прича о принцези са једном ципелицом којој је јако досадно у њеном краљевству наишла је на велико интересовање публике.

Док принцеза тужно седи у свом краљевству изненада се појављује бели зец који је одводи у Земљу чуда. У тој чудноватој земљи она се среће са ликовима из различитих бајки.

Дуња Живић тумачи лик Пепељуге, каже да је задовољна како је публика прихватила представу.

„Било нам је јако забавно, била је сјајна атмосфера и уживали смо на сцени. После представе смо добили руже и сликали се са публиком“, навела је она.

Огњен Јовановић каже да да му улога зеца у представи једна од омиљенијих улога.

„Улога ми се баш свиђа. Није било лако спремити представу. Имали смо мало времена и пуно посла, али смо на крају  успели и сви смо задовољни“ испричао је млади глумац.

Након Суботице глумци аматери из Грачанице имаће прилику да се представе и београдској публици на 19 Фестивалу дечијег филма КИДС ФЕСТ где ће учествовати у снимању документарно-играног филма „Бонтон у биоскопу“.

Одлазак чланова АП„Јанићије Поповић “ у Суботицу и на 19. дечији филмски фестивал КИДС ФЕСТ помогли су Министарство културе и информисања владе Републике Србије и Општина Грачаница.

Повезани чланци

Back to top button