Породице преузеле тела убијених Срба у Бањској (Видео)

Чланови породица тројице Срба, које су припадници косовских специјалних снага убили током сукоба у Бањској код Звечана, преузли су њихова тела данас око 15 часова, након штo је у Институту за судску медицину у Приштини обављена обдукција.

 Обдукциони налази, како су новинарима потврдили адвокати породица, биће познати за најмање две недеље.

Тела Стефана Недељковића из Звечана, Игора Миленковића и Бојана Мијаиловаћа из Лепосавића породице су јуче идентификовале. У пратњи адвоката, након обављене административне процедуре и уручивања потрвде о смрти, породице су данас преузеле њихова тела.

У дворишту Института за судску медицину у Приштини била су стационирана два полицијскка возила, улаз је био дозвољен само једном члану породице који је у пратњи обезбеђења ушао у зграду инистутуа ради потписивања потребне документације.

Уз полицијску пратњу, тела убијених Срба, из Приштине су око 16 часова довезена до Рудара код Звечана. Сахарана Стефена Недељковића из Звечан биће обавељна у Врњачкој Бањи, Игора Миленкоивћа на гробљу у селу Граничане код Лепосавића и Бојана Мијалиловића на градском гробљу у Лепосавићу.

(Ризница)

Повезани чланци

Back to top button