Штрајк глађу одложен до понедељка, даје се предност разговорима

Синдикална организација пословних јединица ТВ Мрежа Мост саопштила је вечерас да су радници ТВ Мост и РТВ Грачаница који су раније данас ступили у штрајк глађу одлучили да до пенедљка 5. децембра обуставе штрајк те да, имајући у виду свеобухватну тешку ситуацију на Косови и Метохији, предност дају разговорима.  

„Као што смо и претходних месеци говорили, сматрамо да је важно да проблеме решавамо разговором те да ћемо у сарадњи са осталим пословним јединицама усагласити ставове о даљим корацима“, наведено је у саопаштењу које је потписала Синдикална организација ЈП „Мрежа Мост“.

Чланови Синдикалне организације Јавног предузећа „Мрежа Мост” у пословним јединицама “ТВ Мост” у Косовској Митровици, и “РТВ Грачаница“ у Грачаници, започели су данас пре подне штрајк глађу у циљу решавања проблема и тешке ситуације по раднике у овом предузећу. Шрајкачи су захтевали повећање плата и косовски додатак.

Прочитајте још: Чланови синидакта ЈП „Мрежа Мост“ у Грачаници почели штрајк глађу, захтевају исплату обећаног „косовског додатка“

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button