Štrajk glađu odložen do ponedeljka, daje se prednost razgovorima

Sindikalna organizacija poslovnih jedinica TV Mreža Most saopštila je večeras da su radnici TV Most i RTV Gračanica koji su ranije danas stupili u štrajk glađu odlučili da do penedljka 5. decembra obustave štrajk te da, imajući u vidu sveobuhvatnu tešku situaciju na Kosovi i Metohiji, prednost daju razgovorima.  

„Kao što smo i prethodnih meseci govorili, smatramo da je važno da probleme rešavamo razgovorom te da ćemo u saradnji sa ostalim poslovnim jedinicama usaglasiti stavove o daljim koracima“, navedeno je u saopaštenju koje je potpisala Sindikalna organizacija JP „Mreža Most“.

Članovi Sindikalne organizacije Javnog preduzeća „Mreža Most” u poslovnim jedinicama “TV Most” u Kosovskoj Mitrovici, i “RTV Gračanica“ u Gračanici, započeli su danas pre podne štrajk glađu u cilju rešavanja problema i teške situacije po radnike u ovom preduzeću. Šrajkači su zahtevali povećanje plata i kosovski dodatak.

Pročitajte još: Članovi sinidakta JP „Mreža Most“ u Gračanici počeli štrajk glađu, zahtevaju isplatu obećanog „kosovskog dodatka“

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button