Шубарић и Јоксимовић обећали санацију крова и запослење за Милоша

Након што је у медијима објављена приче о тешким условима у којима живе Милош и његова мајка Дивна Рашић из Добротина ову породицу су данас обишли председница општине Грачаница Љиљана Шубарић и председник Привременог органа за општину Липљан Милан Јоксимовић обећавши да ће породици помоћи да санира кров на кући, а Милошу да дође до посла.

Милош (34) и Дивна (73) Рашић живе у оронулој кући чији  кров прокишњава. Једино примање које породица остваује јесте пензија од 15.000 динара. Пре три године Милош се разболео и оперисао је тумор звог чега више није у могићности да ради на грађевини нити било који тежи физички посао.

Фото: Грачаница онлајн

„Милош Рашић је пре неких десетак дана долазио у општину Грачаница, ја сам са њим поразговарала о његовим проблемима и предочила му на који начин можемо да му изађемо у сусрет. Обећали смо му материјал за кров и санацију крова и обећали да ће бити примљен на посао чим први конкурс буде расписан“, рекла је председница општине Грачаница Љиљана Шубарић.

Овој породици представници локалне власти обећали су и огрев за зиму, а уручили су пакет помоћи са основним животним намирницима.

(Грачаница онлајн)

Повезани чланци

Back to top button